no 16
en 16

Om YellowBox

Om YellowBox

YellowBox Lagerhotell startet opp som Norske Lagerhotell AS i 2010, og er i dag sammensatt av flere selskaper som driver innen lagring og lagertjenester. Du kjenner kanskje til Self Storage-konseptet som er helt vanlig i land som Australia, England og USA?

YellowBox Lagerhotell ønsker at privatpersoner såvel som bedrifter skal kunne kontakte oss og på kortest mulig tid få et tilbud som tilfredsstiller det behovet du har. Vi skal selge deg akurat det du trenger, verken mer eller mindre. Vi tror at du som kunde blir glad når penger blir spart, og vi vil igjen tjene på at en fornøyd kunde anbefaler oss videre til andre.

Vi er en servicebedrift og lever av et godt rykte. Det er derfor viktig for oss at du som kontakter oss om minilager, flytting/flyttetjenester, lagerbokser eller hva det måtte være, blir hjulpet med nettopp det, på en ærlig og god måte.

Vår visjon: "Litt romsligere"

"Litt romsligere" er vår visjon, og hva mener vi så med det? Jo, med "litt romsligere" mener vi at våre kunder får det litt romsligere hjemme. At boden eller garasjen hjemme ikke er full, men at det er enkelt å holde oversikten. På samme tid betyr det at vi skal være romslige overfor kundene våre. Eksempelvis mener vi at du som tar kontakt og ønsker å ha en annen forfallsdato enn andre, skal få nettopp det. Det skal være fornuft i våre vilkår, og på toppen av det skal vi kunne utvise skjønn slik at kundene hos YellowBox er de mest fornøyde!

Våre verdier

  • Løsningsorientert - det er alltid en løsning
  • Kunden i fokus - uten kunden, ingen jobb
  • Høy standard - på tjenestene og produktene
  • Vårt navn - med lidenskap når vi nye mål                                                                                                          

Våre verdier gjenspeiler hva som er viktigst for oss i YellowBox. Hos oss er det kun en person - DEG. Vi lever av å yte det beste for deg, og kunden som kommer etter deg. Slik opprettholder vi vårt gode omdømme, og vi tror at våre flotte verdier vil bidra til å gi oss en solid posisjon i fremtiden.

 

Send forespørsel

Nå i juni og juli er det stor pågang, og det kan være litt travelt på telefonen. Men vi ringer deg tilbake om du prøver å ringe oss. Sender du inn skjemaet, ringer vi naturlig vis også - slik at vi kan hjelpe deg.

Nå som du har sett hva som egner seg best for ditt lagringsbehov, sender du en forespørsel om lagerhotell eller lagerboks til oss. Nederst på denne siden er det kort fortalt hva som er forskjellen.

Dersom du ønsker å vite mer om begge alternativene, skriver du det i en kommentar i forespørselsskjemaet.

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig, enten per telefon eller mail.

Send forespørsel om lagerhotell »

Send forespørsel om lagerboks »


Andre henvendelser

Dersom du har andre typer henvendelser, ta kontakt med oss.


Lagerhotell eller lagerboks?

Sammenlign og se hva som passer best for deg.

 Lager HOTELLLager BOKS

Adgang hele døgnet

 

 

YellowBox henter og leverer på din adresse

 

 

Mest tidsbesparende i flytteprosessen

 

 

Variable størrelser

 

 

Hjelp av flyttemannskap

 

 

Alarm på bygget

 

 

Beskyttet mot innsyn

 

 

Oppvarmet lokale med stabil temperatur

 

 

Adgang hele døgnet:

YellowBox henter og leverer på din adresse:

Mest tidsbesparende i flytteprosessen:

Variable størrelser:

Hjelp av flyttemannskap:

Alarm på bygget:

Beskyttet mot innsyn:

Oppvarmet lokale med stabil temperatur:

 

 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Her er en liten oversikt over de vanligste spørsmålene YellowBox mottar. Dersom du lurer på noe annet, kontakt oss!

Hvordan bestiller jeg lagerplass?

Når du har bestemt deg for lagerhotell eller lagerboksringer du oss eller sender en forespørsel. Kort fortalt så er det at lagerhotellet har du alltid adgang til, og det er vidt spekter av størrelser som er tilpasset akurat til ditt behov. Lagerboksene har den fordelen at de blir kjørt hjem til deg når du skal flytte ut og når du skal flytte inn igjen. På den måten sparer du masse tid, og kanskje også penger.

Hvor mye plass trenger jeg?

Det er meget varierende, siden noen har store møbler som ikke kan demonteres og heller ikke stabler i høyden. Andre demonterer alt, og har det meste stablet i esker. Om de da flytter fra det samme arealet, vil det likevel være stor forskjell på behovet. Ring oss, så hjelper vi deg ut fra de opplysninger du har. Du kan også ta en liten sjekk her, for lagerhotell og lagerbokser.

Hvem lagrer hva på et lagerhotell?

Folk som er bevisste på å ta vare på sine verdier på et trygt sted utenfor hjemmet lagrer på lagerhotell, og de lagrer mye forskjellig. Mest typisk er hele eller deler av flyttelass i store boder. I de små bodene er det mange som leier til sesong-utstyr, typisk bytte er sommer og vinter. Begrensningene kan du lese om nederst her.

Hva er forskjellen på et lagerhotell og et minilager?

I utgangspunktet kan det være det samme. Men på samme tid ser vi at det er store forskjeller på standarden hos ulike leverandører. Skal du lagre private eiendeler, anbefaler vi at du sjekker om det er adgang når du trenger det (YellowBox har hele døgnet), at det er alarm, at det ikke er under 15 grader (også om vinteren) og at temperaturen er stabil, at det er luft-tørker som sikrer en riktig luftfuktighet og at det er ryddig og rent slik at dine ting ikke er fulle av støv og skitt ved henting. Lokasjonen betyr også en del for mange. Husk at det koster mer av tid, penger og frustrasjon om du henter sofaen full av mugg etter noen våte måneder i container.

Hva med forsikring?

Om du har en forsikring som dekker det som er utenfor hjemmet, bruker du den. Spør oss gjerne når du ringer.

Har du spørsmål som ikke er besvart på denne siden? Ta kontakt med oss!

Her finner du YellowBox

YellowBox har per i dag tre lagerhotell som er i drift.

Det største minilageret er i Hillevåg, og har omkring 200 boder fra 2 til 20 kvadratmeter. På Gausel har vi et lagerhotell med omkring 100 lagerboder i tilsvarende størrelser. Lagerhotellet på Forus er en liten lokasjon med mange store boder som passer utmerket til hele eneboliger.

Vi har mye langtidsleie på de små bodene, av folk som trenger litt ekstra plass som de ikke har i leiligheten eller boligen sin. 

Prøv et par måneder du også!


YellowBox Hillevåg

Hillevågsveien 14
4016 Stavanger

Tlf. 51 91 91 91

Send forespørsel


YellowBox Gausel

Boganesveien 114
4067 Stavanger

Tlf. 51 91 91 91

Send forespørsel


YellowBox Forus

Luramyrveien 53
4313 Sandnes

Tlf. 51 91 91 91

Send forespørsel

 

Lagerhotell eller lagerboks?

Sammenlign og se hva som passer best for deg!