no 16
en 16

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Her er en liten oversikt over de vanligste spørsmålene YellowBox mottar. Dersom du lurer på noe annet, kontakt oss!

Hvordan bestiller jeg lagerplass?

Når du har bestemt deg for lagerhotell eller lagerboksringer du oss eller sender en forespørsel. Kort fortalt så er det at lagerhotellet har du alltid adgang til, og det er vidt spekter av størrelser som er tilpasset akurat til ditt behov. Lagerboksene har den fordelen at de blir kjørt hjem til deg når du skal flytte ut og når du skal flytte inn igjen. På den måten sparer du masse tid, og kanskje også penger.

Hvor mye plass trenger jeg?

Det er meget varierende, siden noen har store møbler som ikke kan demonteres og heller ikke stabler i høyden. Andre demonterer alt, og har det meste stablet i esker. Om de da flytter fra det samme arealet, vil det likevel være stor forskjell på behovet. Ring oss, så hjelper vi deg ut fra de opplysninger du har. Du kan også ta en liten sjekk her, for lagerhotell og lagerbokser.

Hvem lagrer hva på et lagerhotell?

Folk som er bevisste på å ta vare på sine verdier på et trygt sted utenfor hjemmet lagrer på lagerhotell, og de lagrer mye forskjellig. Mest typisk er hele eller deler av flyttelass i store boder. I de små bodene er det mange som leier til sesong-utstyr, typisk bytte er sommer og vinter. Begrensningene kan du lese om nederst her.

Hva er forskjellen på et lagerhotell og et minilager?

I utgangspunktet kan det være det samme. Men på samme tid ser vi at det er store forskjeller på standarden hos ulike leverandører. Skal du lagre private eiendeler, anbefaler vi at du sjekker om det er adgang når du trenger det (YellowBox har hele døgnet), at det er alarm, at det ikke er under 15 grader (også om vinteren) og at temperaturen er stabil, at det er luft-tørker som sikrer en riktig luftfuktighet og at det er ryddig og rent slik at dine ting ikke er fulle av støv og skitt ved henting. Lokasjonen betyr også en del for mange. Husk at det koster mer av tid, penger og frustrasjon om du henter sofaen full av mugg etter noen våte måneder i container.

Hva med forsikring?

Om du har en forsikring som dekker det som er utenfor hjemmet, bruker du den. Spør oss gjerne når du ringer.

Har du spørsmål som ikke er besvart på denne siden? Ta kontakt med oss!