YellowBox Container

Hos YellowBox hjelper vi deg som har stort hjerte, men liten plass hjemme!
w

2. Gjennomfør bestillingen

3. Flytt inn tingene

En container er en sikret lagringsplass. Innvendig er det rent, helt tørt hele året.

YellowBox driver sikker containerleie. Det er på våre 

Fleksibilitet og god service

Hos YellowBox kan du få en container med en størrelse som passer til ditt behov. Fleksibilitet er en del av vår service. Du kan få adgang i dag (hverdager), og du kan komme når du selv har anledning. Det betyr at du som kunde kan komme innom på vei til flyplassen kl. 07:00 om morgenen, eller når en endelig kommer frem med flyttelasset sent om kvelden. Adgang 24/7 er en del av vår service.

Du velger den størrelsen som passer perfekt til ditt behov. Som kunde er det ikke kvadratmeterprisen alene som betyr noe, men hva du faktisk betaler for det du skal lagre. 

Dersom det er litt trangt hjemme, ønsker du kanskje litt ekstra plass til ski og takboks om sommeren, og lagring av sommermøbler og grill om vinteren. Ved andre anledninger er du på flyttefot og skal rydde for en visning, eller pusser opp noen rom.

Du kan når som helst bytte container (større eller mindre), eller leie en ekstra lagerplass/si opp eksisterende avtale.

Hva påvirker prisen?

Standard, kvalitet og beliggenhet er noe. Men rabatter er noe vi gir alle som skal leie for en lengre periode. Ring oss gjerne om du lurer på prisene ved lange avtaler. Andre leier lagerboden kort tid, og nyter godt av en god service når de trenger det.

Du får det du betaler for

Det er mange ulike typer lager, men ikke alle tilbydere av lager har de samme tjenester. Vær derfor klar over følgende; på et lagerhotell som er billigere er det noe som mangler. Det kan være at det ikke er oppvarmet (minusgrader og/eller rå fuktig luft om vinteren), at det lukter (som på en låve), at det slår seg og får fuktskader (som i en container). Hva med adgang og alarm? Eller simpelthen at det ikke er så nært til der du bor, og koster deg kostbar tid å kjøre helt til lageret?

Ring meg opp

Ring meg

Legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg!

 
Sending