no 16
en 16

YellowBox Lagerhotell

Så lett er det å leie plass hos YellowBox Lagerhotell:

1. Ring oss på 51 91 91 91
2. Gjennomfør bestillingen
3. Flytt inn på lagerhotellet

Du kan også sende en forespørsel først. Da vil vi ringe deg opp, eller sende deg en mail om vi ikke kommer gjennom på telefon.

Et lagerhotell er en sikret lagringsplass med alarm og adgangskontroll. Innvendig er det rent, helt tørt og ikke minst - oppvarmet hele året. YellowBox driver sikre lagerhotell, med trykk på hotell - det er på våre lagerhotell du får den gode lageropplevelsen, og det er der du setter de tingene som skal vare lenge og som skal stå trygt.

Fleksibilitet og god service
Hos YellowBox kan du få sett lokalene når du selv har anledning, også på kveldstid. Fleksibilitet er en del av vår service. Du kan få adgang i dag, og du kan komme når som helst på døgnet. Det betyr at du som kunde kan komme innom på vei til flyplassen kl. 05:00 om morgenen, eller når en endelig kommer frem med flyttelasset sent om kvelden. Adgang 24/7 er en del av vår service, på samme måte som vi alltid har en flyttetralle til fri bruk for deg.

Vi vet at du ikke vil betale for et areal du ikke bruker. Hos oss har vi nesten 20 ulike størrelser, og du velger den størrelsen som passer perfekt til ditt behov. Som kunde er det ikke kvadratmeterprisen alene som betyr noe, men hva du faktisk betaler for det du skal lagre. Da er fleksible størrelser på ditt minilager viktig for deg.

Dersom det er litt trangt hjemme, ønsker du kanskje litt ekstra plass til ski og takboks om sommeren, og lagring av sommermøbler og grill om vinteren. Ved andre anledninger er du på flyttefot og skal rydde for en visning, eller pusser opp noen rom. Da vil en litt større lagerbod være utmerket i den perioden det varer. Derfor kan du når som helst bytte bod (større eller mindre), eller leie en ekstra lagerbod/si opp en av minilagrene.

Noen leier for en lengre periode, og det gir utslag i bedre priser og rabatter. Andre leier lagerboden kort tid, og nyter godt av en god service når de trenger det.

Du får det du betaler for
Det er mange ulike typer lager, men ikke alle tilbydere av lager har de samme tjenester. Vær derfor klar over følgende; på et lagerhotell som er billigere er det noe som mangler. Det kan være at det ikke er oppvarmet (minusgrader og rå fuktig luft om vinteren), at det lukter (som på en låve), at det slår seg og får fuktskader (som i en container). Hva med adgang, alarm, skadedyr? Eller simpelthen at det ikke er så nært til der du bor, og koster deg tid og drivstoff å kjøre helt til lageret?

Spør oss om råd, sjekk hvordan du beregner ditt lagringsbehov, og sjekk ut våre ofte stilte spørsmål


Hvor mye plass trenger jeg?

Sjekk ut vår kalkulator for å beregne omtrentlig behov for lagringsplass.


Lagerhotell eller lagerboks?

Sammenlign og se hva som passer best for deg.

 Lager HOTELLLager BOKS

Adgang hele døgnet

 

 

YellowBox henter og leverer på din adresse

 

 

Mest tidsbesparende i flytteprosessen

 

 

Variable størrelser

 

 

Hjelp av flyttemannskap

 

 

Alarm på bygget

 

 

Beskyttet mot innsyn

 

 

Oppvarmet lokale med stabil temperatur

 

 

Adgang hele døgnet:

YellowBox henter og leverer på din adresse:

Mest tidsbesparende i flytteprosessen:

Variable størrelser:

Hjelp av flyttemannskap:

Alarm på bygget:

Beskyttet mot innsyn:

Oppvarmet lokale med stabil temperatur: