Priser i lagerhotell

YellowBox har et stort utvalg av størrelser –
Vi har den boden som passer ditt behov – verken mer eller mindre.

 

Bruk skjema for reservasjon for å se priser og tilgjengelighet på våre avdelinger. Du trenger ikke fullføre en reservasjon for å se priser.
Alle reservasjoner kan kanselleres innen 7 dager før oppstart uten noen form for gebyr!

Se priser her

Prisgaranti

YellowBox har prisgaranti. Fint for deg, ikke sant? Det betyr at vi vil gi deg den samme pris som du finner på et annet lagerhotell. Eneste forutsetning er at det er samme høye standard, og at det ligger i nærheten av vårt lagerhotell.

Student? Se her her

Aftenbladet abonnent? Ler mer her

Hva koster det?

Prisene vil variere ved de ulike lokasjonene, slik boligpriser varierer. Vi hjelper deg å finne bod i riktig størrelse, og den kan endres opp eller ned ved behov. På denne måten får du en fantastisk fleksibilitet. Du kan leie én måned, eller flere år – igjen så er det muligheten til å velge som er unik. Vi finner alltid finner en løsning – det er viktig. Om du trenger 4 kvadrat, og YellowBox kun har 5 kvadrat tilgjengelig – så betaler du for det du trenger.

Finn din lokasjon, velg størrelse og leietid, og bestill . Du får gode rabatter ved leie over lengre tid – ring gjerne om du lurer på noe – Tlf. 51 91 91 91.

Hvor stort lager trenger du?

Det er alltid ulike måter å lagre på. Vi i YellowBox hjelper deg gjerne! Ring oss på 51 91 91 91 eller les mer om beregning av størrelse her. Vi har også flere tips og råd du kan lese.

Kvadrat eller kubikk?

YellowBox oppgir alltid prisen basert på kvadratmeter (areal), da vi mener det er mer riktig enn pris per kubikk (volum). Skulle du trenge prisen i kubikk regner vi det ut for deg, og regner alltid med en høyde på 2,4 meter, og ikke den faktiske høyden (som ofte er høyere). Det ville gitt deg feil pris med faktisk høyde, da vi erfarer at ingen kunder klarer å bruker plassen over 2,4 meter.

Pris per bod

Prisene våre er per bod, og prisene varierer etter størrelse. En stor bod har en lavere kvadratmeterpris enn en liten bod. Der er derfor ikke slik at 10 kvadratmeter koster det dobbelte av 5 kvadratmeter. To boder på 5 + 5 kvadratmeter koster det samme som 10 kvadratmeter. Det er det totale arealet som bestemmer prisen hos YellowBox.

Rabatter for langtidsleie

Prisene er avhengig av om du leier boden en måned (minste leieperiode), forhåndsbetaler for 6 eller 12 måneder. Lange avtaler gir de beste prisene, og ved avtaler ut over 2 år kan du be om eget tilbud. Vår prisgaranti gjelder også på lange avtaler!

Prisgaranti

Hos YellowBox skal vi alltid ha markedets beste priser.

Finner du tilsvarende lagringsalternativer til lavere pris, matcher vi prisen.

Bestill lagring på 1-2-3

1. Klikk her og reserver lager

l

2. Bekreft bestillingen

3. Flytt inn