Om YellowBox

Lagring for private og bedrifter
Kontakt oss
YellowBox Lagerhotell startet opp som Norske Lagerhotell AS i 2010, og er i dag sammensatt av flere selskaper som driver innen lagring og lagertjenester. Du kjenner kanskje til Self Storage-konseptet som er helt vanlig i land som Australia, England og USA?
YellowBox Lagerhotell ønsker at privatpersoner såvel som bedrifter skal kunne kontakte oss og på kortest mulig tid få et tilbud som tilfredsstiller det behovet du har. Vi skal selge deg akurat det du trenger, verken mer eller mindre. Vi tror at du som kunde blir glad når penger blir spart, og vi vil igjen tjene på at en fornøyd kunde anbefaler oss videre til andre.
Vi er en servicebedrift og lever av et godt rykte. Det er derfor viktig for oss at du som kontakter oss om minilager, flytting/flyttetjenester, lagerbokser eller hva det måtte være, blir hjulpet med nettopp det, på en ærlig og god måte.

Vår visjon

«Vi skal gi mer plass, mer alburom og bedre oversikt i de tusen hjem!»

Hva mener vi med vår visjon? Jo, vår visjon er at mange i dag lever trangere en før. Vi lever mer urbant, og i mindre enheter. Samtidig ønsker vi å bruke vår tid på mange ulike aktiviteter, og ta vare på de tingene som betyr noe for oss.

YellowBox ønsker at du som kunde får nettopp mer luft, mer plass og mer glede hjemme, i garasjen, i boden og på kontoret eller hvor det måtte være. At boden eller garasjen hjemme ikke er stappfull, men at det mer plass – og at det er enkelt å holde oversikten.

Det skal være gøy å finne frem tingene og gøy å finne på noe med venner – ikke mer stress, på søken etter noe som ligger bakerst og helt inderst i boden.

På samme tid betyr det at vi skal være romslige overfor kundene våre. Eksempelvis mener vi at du som tar kontakt og ønsker å ha en annen forfallsdato enn andre, skal få nettopp det. Det skal være fornuft i våre vilkår, og på toppen av det skal vi kunne utvise skjønn slik at kundene hos YellowBox er de mest fornøyde kundene!

Våre verdier

N

Enkel

Det skal være lett å være kunde hos YellowBox
N

Hjelpsom

Vår erfaring gjør det lett å finne en løsning
N

Høy standard

Vi skal gjøre vårt ytterste for at vår kunde får den høyeste standard
N

Ønsket

Våre kunder skal bruke oss igjen
Våre verdier gjenspeiler hva som er viktigst for oss i YellowBox. Hos oss er det kun en person – deg. Vi lever av å yte det beste for deg, og kunden som kommer etter deg. Slik opprettholder vi vårt gode omdømme, og vi tror at våre flotte verdier vil bidra til å gi oss en solid posisjon i fremtiden.