Bekymret for plassen hvis dama flytter inn?

Hos YellowBox hjelper vi deg som har stort hjerte, men liten plass hjemme!

Slik bestiller du lagerhotell på 1-2-3

l

2. Bekreft bestillingen

3. Flytt inn

Et lagerhotell er en sikret lagringsplass med alarm og adgangskontroll. Innvendig er det boder uten innsyn, og det er rent og tørt. Temperaturen ligger stabilt rundt 15-20 grader hele året.
YellowBox driver sikre lagerhotell – med trykk på hotell. Det er på våre lagerhotell du får den gode lageropplevelsen, og det er der du setter de tingene du er ekstra glad i, og som skal tas vare på i lang tid.

Fleksibilitet og god service

Hos YellowBox kan du få en bod med en størrelse som passer til ditt behov. Fleksibilitet er en del av vår service. Du kan få adgang i dag (hverdager), og du kan komme når du selv har anledning. Det betyr at du som kunde kan komme innom på vei til flyplassen kl. 07:00 om morgenen, eller når en endelig kommer frem med flyttelasset sent om kvelden. Adgang 24/7 er en del av vår service, på samme måte som vi alltid har en flyttetralle til fri bruk for deg.

Vi vet at du ikke vil betale for et areal du ikke bruker. Hos oss har vi nesten 20 ulike størrelser, og du velger den størrelsen som passer perfekt til ditt behov. Som kunde er det ikke kvadratmeterprisen alene som betyr noe, men hva du faktisk betaler for det du skal lagre. Da er fleksible størrelser på din bod viktig for deg.

Dersom det er litt trangt hjemme, ønsker du kanskje litt ekstra plass til ski og takboks om sommeren, og lagring av sommermøbler og grill om vinteren. Ved andre anledninger er du på flyttefot og skal rydde for en visning, eller pusser opp noen rom. Da vil en litt større lagerbod være utmerket i den perioden det varer. Derfor kan du når som helst bytte bod (større eller mindre), eller leie en ekstra lagerbod/si opp ett av lagerbodene.

Hva påvirker prisen?

 

Standard, kvalitet og beliggenhet er noe. Men rabatter er noe vi gir alle som skal leie for en lengre periode. Ring oss gjerne om du lurer på prisene ved lange avtaler. Andre leier lagerboden en kort tid, og nyter godt av en god og fleksibel service når de trenger det. 

Du får det du betaler for

Det er mange ulike typer lager, men ikke alle tilbydere av lager har de samme tjenester. Vær derfor klar over følgende; på et lagerhotell som er billigere er det noe som mangler.

Hva er viktig for deg?

– Miljø (temperatur, luftfuktighet, lukt)
– Adgang og alarm 
– Avstand

Alt dette avgjør dine krav og forventinger til lagring. Yellowbox skal alltid være et sikkert valg!

 

Her finner du våre lagerhotell

Forus

Luramyrveien 53
Tlf. 51 91 91 91

• Lagerhotell
 • Container

Gausel

Boganesveien 114
Tlf. 51 91 91 91 

• Lagerhotell
 • Container

Stavanger Sentrum

Hillevågsveien 14
Tlf. 51 91 91 91

• Lagerhotell

Bodø Sentrum

Sjøgata 38
Tlf. 51 91 91 91

• Lagerhotell