Priser container

Leie fra 552 KR per mnd*

Prisgaranti

YellowBox har prisgaranti. Fint for deg, ikke sant? Det betyr at vi vil gi deg den samme pris som du finner på et annet lagerhotell. Eneste forutsetning er at det er samme høye standard, og at det ligger i nærheten av vårt lagerhotell

Hva koster det?

Prisene vil variere ved de ulike lokasjonene, slik boligpriser varierer. Finn din lokasjon, velg størrelse og leietid, og reserver . Du får gode rabatter ved leie over lengre tid – ring gjerne om du lurer på noe – Tlf 51 91 91 91

Hvor stort lager trenger du?

Det er alltid ulike måter å lagre på. Vi i YellowBox hjelper deg gjerne! Ring oss på 51 91 91 91 eller les mer om beregning av størrelse her.

Kvadrat eller kubikk?

YellowBox oppgir alltid prisen per kvadratmeter (areal), da vi mener det er mer riktig enn pris per kubikk (volum). Skulle du trenge prisen i kubikk regner vi det ut for deg, og regner alltid med en høyde på 2,4 meter, og ikke den faktiske høyden (som ofte er høyere). Det ville gitt deg feil pris med faktisk høyde, da vi erfarer at ingen kunder klarer å bruker plassen over 2,4 meter.

Pris per container

Prisene våre er per container, og containerne varierer etter størrelse. En stor container har en lavere kvadratmeterpris enn en liten container, eller container med flere lagringsenheter.

Rabatter for langtidsleie

Prisene er avhengig av om du leier en måned (minste leieperiode), eller avtaler binding for 6 eller 12 måneder. Lange avtaler gir de beste prisene.

Ved langtidsleie av en hel 20 fots container over 12 måneder får du nå hele 20% rabatt, som tilsvarer en pris på 999 KR i måneden.

Ring oss for på 51 91 91 91 elle gjør en reservasjon kostnadsfritt og uten binding i dag

Prisgaranti

Hos YellowBox skal vi alltid ha markedets beste priser.

Finner du tilsvarende lagringsalternativer til lavere pris, matcher vi prisen.