Selge bolig?

Visste du at du kun trenger å gjør mindre forbedringer av boligen for å maksimere din fortjeneste?

Du trenger ikke alltid å gjøre store investeringer i forkant av et boligsalg. Pengene du legger i et nytt kjøkken og bad, ser du som regel ikke igjen ved salget. Mindre justeringer derimot kan ha betydelig effekt. På landsbasis har boligprisene økt med 8,6% på ett år. Gjør du bolig mer attraktiv for flere potensielle kjøpere i dette hete markedet, er gevinsten uvurderlig. 

 

Verdifulle tips 

 1. Et blankt lerret. Sørg for at boligen kun har elementære møbler igjen, slik som seng, sofa, spisestue o.l.  Gi kjøperne en mulighet til å visualisere egen innredning, smak og bruk av boligen – uten å måtte se forbi dine løsninger og personlig «krimskrams». Sørg også for at hage/uteområde er presentabelt.
   
 2. Fiks de små tingene. Få på plass den vegglisten du aldri orket ta tak i sist du pusset opp. Fuge eller sparke små hull, bytt ut slitt eller skadet fast inventar, som dørhåndtak, lamper, speil o.l. Det koster lite og gjør underverker for helheten.
   
 3. Male. Et strøk med maling i årets trendfarger er en smart og lønnsom investering. Hold deg til lyse farger – du vil at boligen skal fremstå så lys og luftig som mulig. 
   
 4. Ikke slurv. Bruk tiden godt. Du du har sett for deg å forbedre må være 100%. Ikke gap over for mye over for kort tid, slik at sluttresultatet blir slurvete og dårlig. Det kan være lett å starte rett på malingen, men sørg for å gjøre forarbeid som å tømme rommet, dekke til gulv og tape listene. Det er gjerne kjedelig – men det er verdt det!

   

 5. Rydd rommet eller området helt før du starter og i hele perioden. Sett vekk møbler og innbo på lager for en periode eller selg, gi vekk og kast det du ikke bruker.

   

 6. Rengjøring. Etter alle forbedringer og strøkne rom er det lett å tenke at jobben er ferdig, men for all del ikke glem å gjøre rent. Et nyvasket hus som både ser og lukter godt utløser positive assosiasjoner og har merkbar effekt. Ikke glem at alle synlige flater, inkludert fugene på badet og oppvaskkummen, må vaskes. 

YellowBox  driver lagerhotell med høy standard.
Vi har lang erfaring og hjelper gjerne deg med å finne riktig bod etter ditt behov.

Ring oss på Tlf 51 91 91 91 eller book en bod i nærheten – direkte på nett  – det er enkelt!

Skaff deg ekstra lagringsplass i dag