Usikker på hvor du skal begynne?

Du er full av gode ideer og får stadig inspirasjon - eller irritasjon? Du skulle gjerne startet på den oppryddingen - men hvor skal man egentlig starte?

«Jeg finner ingenting!»

«Jasså. Så vi hadde en fra før?»

«Hvor er… ?»

«Har du sett hva naboene har gjort? Kunne ikke vi…»

«Sofaen i stuen er kjempe god å ligge i den altså…»

Hørt det før?

Vi har alle kjent på følelsen av å ønske å få noe til, men midt i kaoset av tanker og gode ideer vet man ikke helt i hvilken ende man skal begynne. 
Fortvil ikke – vi hjelper deg til en god start på prosessen

 

 

 • Først og fremst – lag et konkret mål. Hva ønsker du å oppnå? Hvilken funksjoner skal rommet ha, og hvordan eller hvem skal bruke det? Utarbeid en fysisk skisse eller noter ned hvordan du ser for deg rommet, da er det ofte lettere å visualisere sluttresultatet. Skal du pusse opp? Da kan du lese mer om våre råd og tips her!
   
 • Når det gjelder inventar – Still noen viktige, men om mulig ubehagelige spørsmål. Hvor ofte bruker jeg dette? Og trenger jeg det? Hvilken glede har jeg av tingen og hvilken verdi representerer det?
 • Om svaret er lite, aldri, nei eller ingen, da er det kanskje andre som vil ha større glede av det enn nettopp deg.
  Det du ikke har behov for kan du selge eller doner det til andre som har behov for det.
 • Tingene du bruker ofte fortjener en prioritert og fast plass. Det er kanskje på tide å lage et system? Det finnes utallige løsninger og alternativer når det kommer til smart oppbevaring. Du kan kjøpe brukt eller nytt, eller du kan lage noe selv,  om du er i det kreative hjørnet – uten at det koster skjorta. 
 • Hva så med de tingene du ikke bruker – men rett og slett ikke kan unnvære?
  Ting som har enten høy verdi i form av funksjon eller affeksjon. Disse tingene kan du fint «gjemme bort», og hente frem igjen når du trenger eller ønsker det.
  Har du ikke plass i bod, garasje eller loft (selv etter du har systematisert opp og ned i mente), da er det smart med en ekstra lagerplass. Ofte er det bare et lite ekstra areal som skal til. Nærme nok til at du fint kan hente ting inn/ut når som helst uten at det krever for mye – samtidig som du får det romsligere hjemme. Vi i YellowBox hjelper deg med dét.
 • Sist, men ikke minst – Sett i gang!

Se våre ulike løsninger, og ledige størrelser i lagerhotellene

Trenger du flere tips har vi en suveren sjekkliste du kan følge for å lagre arealeffektivt og smart.
Les den her!

Nyt den gode følelsen 

H. Jeg trenger veiledning og hjelp til bestilling

Litt mer hjelp?

Legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg!

 
Sending